sleeve and stitch surgeons

Na kontaktoni

Trajtimi i mbipeshës është më shumë sesa thjesht një kirurgji...

sleeve and stitch 2

Sleeve&Stitch / Teknikë kirurgjikale

Siguri maksimale me teknikën e qepjes së forcuar të lëndës kryesore

Pse Sleeve&Stitch?

Kontakt i drejtpërdrejtë me kirurgun

Këshillime falas online dhe/ose ballë për ballë

Kirurgji e sigurtë

Teknikë e forcuar e qepjes së lëndës kryesore

Mbështetja pas transaksionit

Kjo rrugë është shumë e rëndë për të ecur vetëm

Paketat gjithëpërfshirëse

Nuk ka shërbime të fshehura

Procedurat e tjera

Mëngë gastrike

Mëngë gastrike

Kirurgjia e mëngës së stomakut është trajtimi më i kryer i mbipeshës…

Bypass gastrik

Bypass gastrik / Mini bypass

Kirurgjitë bypass janë shumë efektive sidomos në…

Transit (Loop) Bipartition

Aktualisht, është një nga operacionet metabolike më të kryera...

Kirurgjia revizionale

Kirurgjia revizionale

Lloji i operacionit i zgjedhur me mençuri mund të çojë në një rezultat perfekt për pacientët...

Balloni gastrik

Balloni gastrik

Efekt i lartë tek individët që nuk e kanë kaluar kufirin e kirurgjisë…

Botox gastrik

Botox gastrik

Highly effective on patients, motivated and.....

Dr. Mehmet Can SEVEN

Obesity Surgeon

Dr. Utku TANTOĞLU

Metabolic Surgeon

The Surgical Team Behind the Success